Szakágak

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps szakág

A kangoo jumps vidám lendületes, minden korosztály számára ajánlott szabadidősport. Egyesületünk rendszeres edzéseket, táborokat, fellépési lehetőséget biztosít sportolói számára.

Szakágvezető: Sövegjártó Petra

Tovább a Kangoo Jump szakág oldalára


Motorsport

Motorsport szakág

Egyesületünk alapítótagjai a gyorsasági motorsportban több évtizedes tapasztalttal rendelkeznek, hiszen köztünk van Szabó János “Bregyó” háromszoros EB futamgyőztes, Kispataki Viktor Endurance vb dobogós és Superbike vb pontszerző, többszörös Alpok-Adria Bajnok, Karalyos Éva magyar bajnoki futamgyőztes és Sövegjártó Petra aki a Női Európa Kupán harmadik helyen végzett.

Tovább a Motorsport szakág oldalára


Curling

Curling szakág

A “jég sakkja” egy kiváló téli olimpiai sportág, mely egyszerre teszi próbára a testet és az elmét. A pontos dobások mellett a taktikai elemek, a csapategység egyaránt fontos.

Tovább a Curling szakág oldalára


E-sport

A technológiai fejlődés, az egyre jobb minőségben elérhető játékok, a 2020-as közösségi rendezvények háttérbe szorulása mind elősegítik az E-sport fejlődését. Szakágunk Playstation platformon Forumla-1 és más autós játékokkal kínál versenyzési és fejlődési lehetőséget.

Szakágvezető: Kispataki Viktor

Tovább az Hungarian e-Sport Series Facebook oldalára


Vitorlázás

Vitorlás szakág

Alapítótagjaink legújabb és legnagyobb szerelme ez a gyönyörű sportág, melynek a Balatonon hódolnak. A vízre kiérve elszállnak az “e világi gondolatok” maximális kikapcsolódás, izgalmak, adrenalin, jó szélben sebesség, versenyen tudás és taktika. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!

Szakágvezető: Szabó János

Tovább a Vitorlás szakág oldalára