Szakágak

Kangoo Jumps

A kangoo jumps vidám lendületes, minden korosztály számára ajánlott szabadidősport. Egyesületünk rendszeres edzéseket, táborokat, fellépési lehetőséget biztosít sportolói számára.

Szakágvezető: Sövegjártó Petra

Tovább a Kangoo Jump szakág oldalára

Motorsport

Egyesületünk alapítótagjai a gyorsasági motorsportban több évtizedes tapasztalttal rendelkeznek, hiszen köztünk van Szabó János “Bregyó” háromszoros EB futamgyőztes, Kispataki Viktor Endurance vb dobogós és Superbike vb pontszerző, többszörös Alpok-Adria Bajnok, Karalyos Éva magyar bajnoki futamgyőztes és Sövegjártó Petra aki a Női Európa Kupán harmadik helyen végzett.

Tovább a Motorsport szakág oldalára

Curling

A “jég sakkja” egy kiváló téli olimpiai sportág, mely egyszerre teszi próbára a testet és az elmét. A pontos dobások mellett a taktikai elemek, a csapategység egyaránt fontos.

Tovább a Curling szakág oldalára

Golf

Friss levegő, gyönyörű táj, csend, koncentráció…. a golf kiváló aktív kikapcsolódás amatőr sportolók részére. A ranglista rendszernek köszönhetően versenyeken is bátran megmérettethetik magukat a kezdő sportolók.

Tovább a Golf szakág oldalára

Vitorlázás

Alapítótagjaink legújabb és legnagyobb szerelme ez a gyönyörű sportág, melynek a Balatonon hódolnak. A vízre kiérve elszállnak az “e világi gondolatok” maximális kikapcsolódás, izgalmak, adrenalin, jó szélben sebesség, versenyen tudás és taktika. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!

Szakágvezető: Szabó János

Tovább a Vitorlás szakág oldalára